Вирішили з друзями тимчасово жити разом, поки ремонт нашої квартири не закінчиться. Це була найгірша ідея

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Сім’я Іванових вирішила зробити ремонт. Раніше з цієї сім’ї Паша дружив зі своїм другом Віталієм, але потім вони познайомили між собою своїх дружин. І тепер Іванови дружили з Карасьовими. У Паші була дружина Жанна, їх син ходив в садок. А у Віталія була дружина Катя, дітей поки не було, зате вони завели собі пуделя. Так як дітей не було, то можна було спокійно збирати гроші. І ось Карасьови затіяли ремонт. – Хочемо зараз квартиру недороrу зняти на час ремонту, а через місяці три ж повернемося в свою вже облаштовану, – говорив Віталій.

– А ми коли ремонт зробимо? Стільки розмов було, але все не починаєш, – обурилася Жанна на чоловіка Пашу. – Ну тоді і ми почнемо… – А може жити будемо всі разом в одній квартирі, так дешевше в оренду брати буде, – запропонувала дружина Віталія Катя. Друзі погодилися і стали перебиратися в знімну квартиру. Спочатку спільне життя проходила добре, навіть весело. Але потім … (Ал/А) почали з’являтися свої побутові труднощі. Жанна помітила, що Катя готує тільки те, що любить її чоловік.

Advertisements        

Приготувала вона якось яловичу печінку, а чоловіка Жанни від одного тільки запаху нудить. – Ну і навіщо ти печінку зробила? Чим наша сім’я сьогодні вечеряти буде? – Що мені тепер дозвіл на готування питати треба? – Ні, але хоча б радитися з усіма. І не потрібно так сильно солити їжі, а то горло розриває від солі. – Тоді не потрібно куnувати вашій дитині дитяче харчування за загальний рахунок їжі. – Я ж не кажу про харчування собаки за рахунок загальної їжі, ось і про харчування дитини не виникай. Дві господині не ужилися на одній кухні. Незабаром Іванови з’їхали, їм все ж легше і краще жити окремо. Це був єдиний варіант, щоб зберегти дружбу.

Advertisements