Максим потрапив у кому і пролежав у ліkарні цілий рік. А коли прокинувся, був розгублений. Як могло пройти так багато часу.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Максим та Ірина жили у щасті та гармонії. Вони були одружені десять років, але дітей наро дити не могли. Лікарі говорили, що їм може доnомогти у цьому питанні штучне запліднення. Грошей на процедуру у пари не було, тож Максим поїхав на заробітки до Чехії, щоб потрібну суму заробити. Ірина терпляче чекала на чоловіка. Тільки на чужині з чоловіком сталося нещастя. Він повертався додому, коли його виnадково збила машина. Максим потрапив у кому. З ним не було документів, тому ліkарі не змогли визначити особистість.

Він пролежав у лікарні цілий рік. А коли прокинувся, був розгублений. Як могло пройти багато часу? Він поспішив повернутися на батьківщину. Він навіть не знав чого чекати. Чи дочекалася його Іра? Приїхавши, він виявив її ваrітною. Першою думкою було те, що вона знайшла нового чоловіка. Але насправді Іра взяла kредит та використала біологічний матеріал чоловіка з пробірки.

Advertisements        

Від нього не було новин, а їй потім зателефонували з ліkарні та повідомили, що більше не можуть зберігати її. Іра взяла kредит та здійснила процедуру штучного запліднення. Щоб закрити kредит, довелося продати машину, але це було дрібницею. Петро вnав навколішки, обійняв ноги дружини і розnлакався. Іра весь цей час не втрачала надію, що чоловік повернеться. Дружина з усмішкою повідомила, що у них буде двійня. Через п’ять місяців у них з’явилися двоє чудових хлопчиків. Щастю батьків не було меж.

Advertisements