Після переїзду до нової квартири подруга прикрасила свій поверх картинами, але потім виявила опіки на картинах від сигарет. Увечері, подивившись із вічка, вона не повірила своїм очам.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Моя подруга ще з 18 років мріяла про переїзд у свій власний будинок, і тільки зараз, за два роки, їй вдалося накопичити на власне житло і, нарешті, переїхати. Дім вона мені показала по відеодзвінку . Він був не найпростішим, адже однокімнатна, але був у хорошому районі, в центрі міста, і майданчик хороший був, та ще й консьєрж у них був. Вона відразу ж прикрасила свій поверх картинами та квітками, ось тільки наступного дня виявила, що на картинах з’явилися опіки від цигаркових бичків, вази з квітами розбиті, а на підлозі ті самі бички.

Трохи згодом, подивившись із вічка дверей увечері, подруга побачила, що це був її сусід. Але вона не хотіла сва ритися, і вирішила спекти йому пиріжки і поговорити з ним мирно. Проте пиріжки він узяв, а двері своєї квартири зачинив прямо перед носом нової сусідки. Тоді та вирішила звернутися до консьєржа, але виявилося, що цей чоловік – її син, і вдіяти з ним вона нічого не буде. Через день усе погіршало. До сусіда підключилася і консьєржка, яка навіть вирубувала щитки будинку подруги, говорячи, що це по всьому будинку електрики немає.

Advertisements        

І тоді подруга придумала хит рий план. Вона вирішила nродати квартиру, не аби кому, а сім’ї з 7 дітьми! Вони прийшли, оглянули квартиру, діти за пару хви лин споганили весь під’їзд і пішли. Наступного дня, вранці, консьєржка з її сином стояли біля дверей до подруги, з пирогом, і з благанням не nродати квартиру тій родині. Подруга сказала, що подумає, але таку квартиру продавати вона в жодному разі не буде, звісно.

Advertisements