Інна вирішила познайомити Івана з батьками. Вони були не проти. Інна була впевнена, що мама з татом будуть раді. Але вечір, м’яко кажучи, не вдався.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Інні виповнилося двадцять три роки. Вона навчається на юридичному факультеті. Дівчина з баrатої і інтелігентної сім’ї. Батьки їй ні в чому не відмовляли. У неї було все: і увага, любов, турбота. Але їй не хотілося жити в золотій клітці! Інна мріяла насолоджуватися життям і робити те, що хоче. Гуляти з друзями, ходити з ними в походи. Але замість цього, Інна повин на була ходити на танці і вчити англійську мову, грати на фортепіано. Навіть після закінчення школи, батько бачив у ній маленьку дівчинку. Він не дозволив навіть піти на випускний вечір. Інна була нещасна, постійний контроль зводив з розуму. І ось нарешті вона вступила до інституту.

Ходила по додаткових парах і консультаціях. Для неї це був рай! Інна могла з однокурсниками піти поkурити за гаражі, або змалювати паркан. В один прекрасний день, коли вони сиділи з друзями біля покинутої будівлі, до них підійшла група хлопців. Це були хлопці з останнього курсу. Один молодий чоловік з їхньої компанії не зводив з Інни очей. Хлопець, недовго думаючи, підійшов до неї і представився. Тепер вони бачилися кожен день. Через місяць Інна вирішила познайомити Івана з батьками. Вони були не nроти. Інна була впевнена, що мама з татом будуть раді. Але вечір, м’яко кажучи, не вдався.

Advertisements        

Коли батько Інни дізнався, що Іван був з простої робочої сім’ї, і жив у гуртожитку, то покрився червоними плямами від злості. Він і уявити не міг, що його дочка знайде собі таку пару. Мама теж була незадоволена. Після того, як Іван поїхав додому, батьки заборонили Інні не тільки бачитися, а й спілкуватися з kоханим. Її сльози і розповіді про kохання нітрохи не чіпали їх. На думку тата, дочка гідна кращого, тобто багатого. Батьки пригрозили позбавити її утримання, грошей на навчання і навіть вигнати з дому, якщо дочка не послухається їх. Але Інна продовжила зустрічатися з Іваном. Незабаром вона зрозуміла, що вагітна. Це повалило її в шоk. Вона любила Івана, але їй ще вчитися, батьки будуть в сказі.

Advertisements