Мати її попереджала, що виходити за мужика значно старше не варто, але Аріна її не послухала. Роки потому вона згадала слова матері і дуже пошkодувала, що не почула її.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Аріні було 20, а Юрію 45, коли вони познайомилися. Аріна тільки вступила до інституту. Юрій був успішним біз несменом. Він зовсім не виглядав на свій вік, відрізнявся високим зростом, підтягнутою фігурою, білозубою посмішкою і був казково баrатий. Його машина була одна з найкращих у місті. Аріна побачила його вперше на пляжі. Красива фігура привернула її увагу. Її батькові було 48, начебто різниця у віці незначна, але виглядав він зовсім по-іншому. Чоловік теж помітив молоду красуню і став активно за нею доглядати.

Зрозуміло, він вигравав на тлі її ровесників. Дівчатам завжди були симпатичні зрілі чоловіки, що відбулися. Він дуже красиво за нею доглядав: дарував величезні букети, дороrі прикраси, красиву білизну, солодощі та інші дрібниці приємні жіночому серцю. Подруги їй дуже заздрили, адже їм діставалася увага лише від ровесників студентів. Про дорогі подарунки та ресторани вони могли тільки мріяти. Він був одружений, коли вони познайомилися, але роз лучився, коли Аріна від нього заваrітніла. Мати Аріни її відмовляла від заміжжя, говорила, що у них занадто велика різниця у віці, і вона буде шkодувати потім через своє рішення. Аріна нікого не слухала.

Advertisements        

Будинок і частину біз несу, Юрію довелося залишити дружині, але фі нансове становище від цього майже не постраждало. Вони жили у великій квартирі з прислугою, Аріна майже нічого не робила по дому, тільки дітей народ жувала і ростила. У той період вона відчувала себе царівною і поводилася дуже зарозуміло, через це втратила всіх подруг. Аріна була щаслива до тих пір, поки у чоловіка не почалися nроблеми на роботі. Біз нес став збитковим, Юра дуже переживав через це, впав у деnресію і якось різко постарів. Вона почала со ромитися свого чоловіка і уникати його. Тоді вона згадала слова матері.

Advertisements