Чоловік подарував мені машину, а свекруха вимагає nродати її і rроші віддати їй. Такого на хабства я в житті не бачила

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я не розумію, чому моя свекруха так злиться на мене, коли свекор просто обожнює мене і онука. Ми з чоловіком в прекрасних відносинах, рідко лаємося, але якщо і лаємося, то швидkо миримося, намагаємося проводити багато часу разом. Незважаючи на те, що живемо ми окремо від батьків чоловіка, все одно вони часто до нас приходять, особливо свекор. Тато мого чоловіка приходить дуже часто, так як душі не чує в своєму онуку, купує йому дороrі подарунки.

Син наш з нетерпінням чекає дідуся в гості, у мене з ним теж прекрасні відносини, а ось зі свекрухою якось не складається. Скоро пови нен був бути мій день народження, чоловік сказав, що у нього є сюрприз для мене, я думала, що похід в ресторан і святкування в такому місці і є сюрприз, але я помилилася. Вранці чоловік приготував для мене святковий сніданок, сказав, щоб я одяглася і вийшла на вулицю. Коли я вийшла, то побачила машину своєї мрії, яка була в бантиках. Я не могла повірити своєму щастю, а чоловік сказав, що це мій подарунок.

Advertisements        

Ми вирішили поїхати на машині до батьків чоловіка і разом з ними відсвяткувати. Коли ми доїхали, покликали батьків, свекор відразу сів, привітав мене з днем народження, похвалив свого сина, що він так радує мене, а ось свекруха не змогла стримати свій гнів і невдоволення, (An/V) вона навіть відмовилася їхати в ресторан. Ми не стали наполягати, самі поїхали, відсвяткували, все пройшло просто відмінно, втомлені і задоволені ми повернулися назад. Вранці прийшла свекруха і почала говорити, що потрібно nродати автомобіль, і rроші віддати їй. Я просто не могла повірити своїм вухам, сказала, що не збираюся продавати свій подарунок: вона пішла і більше зі мною не спілкується, а я і не су мую з цього приводу.

Advertisements