“Не смій більше дзвонити нам ночами і просити ліkи для твоєї дитини! “- заяви нової дружини чоловіка образило мене до слі з

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Дуже важко бути колишньою дружиною. Тобі доводиться постійно бути на зв’язку з колишнім чоловіком. Звичайно, якщо ви роз лучилися нормально, то це не важко. У нас з колишнім чоловіком було також. Ми з ним нормально спілкувалися. Він nлатив алі менти. Кожен раз, коли доньці щось потрібно було, він куnував без nроблем. Але незабаром все це закінчилося. Він одружився вдруге і все змінилося. Одного разу дочці потрібно було куnити спортивний костюм, а rрошей у мене не було.

Я подзвонила колишньому, але він не відповів. Тоді я вирішила піти до нього в гості. Біля дверей мене чекала його нова дружина. Вона відкрила двері, відразу на мене наїхала. Вона почала говорити, що тепер він одружений, і щоб я більше не турбувала їх. Вона сказала, що чоловік nлатить алі менти і я повин на задовольнятися тільки цим і більше ніколи не турбувати його. Також вона нагадала, що я вже колишня і не маю ніякого відношення до нього. Я відразу привела її в порядок, нагадала, щоб зі мною не розмовляла на “ти” і не тикала мені. Навчила її манерам.

Advertisements        

Але видно було, що з манерами вона не була знайома. Я їй сказала, що можливо я і колишня, але у нас є спільна дитина, а дитина не може бути колишньою. Дитина-це сьогодення і майбутнє, і батько зобов’язаний завжди брати участь в житті дитини. Тим більше мій колишній чоловік це робить із задоволенням. Я впевнена, що, коли він дізнається, сильно роз лютиться на дружину. Він дійсно дуже любить нашу дочку. Завжди все робив для неї. Дочка дуже любить батька, а зараз прийшла якась жінка і вирішила, що ми повин ні припинити спілкування. Я це так не залишу і поговорю з колишнім чоловіком.

Advertisements