Спочатку бабуся не прийняла прийомного онука, але одного разу хлопчик зробив таке, що бабуся тепер любить його більше, ніж рідну онучку

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Моїй тітці не подобалась обраниця сина . Вона їй здавалася бездарним селищем . Матір ніяк не могла зрозуміти , чим він керувався , коли вирішив одружуватися на ній . А коли дізналася , що вона з причепом – їй стало nогано . Вона вмовила сина кинути її , мовляв , син собі життя псує . З якою статі він пови нен забезnечувати чужу дитину ? “ Ти молодий , гарний , навіщо тобі чужа дитина ? » Син її заспокоював , казав , що дитина – добрий малий .

Але матір наполягала на своєму , просила сина знайти собі ” небраковану ” дружину . Син заявив , що любить її й уси новить її сина . Матері стало nогано . Навіщо уси новлювати ? У виnадку роз лучення вона змусить nлатити алі менти . Якось син прийшов у гості до матері з сином дружини . Матір переконалася , що хлопчик справді чарівна дитина . Він був вихованим , слухняним . Хлопчик подивився на її хво ру ногу і пішов на кухню . Раптом вона почула звук ллється води . Вона підбігла і суворо запитала , хто йому дозволив господарювати ?

Advertisements        

Хлопчик сказав , що рушник змочив водою , щоб докласти до хво рого місцю . І він це зробив. За слів моєї тітки , вона була вражена розуму та кмітливості хлопчика, він вніс фарби в її самотні будні . Потім вона пару раз зустрілася з дружиною сина,та змінила думку і про неї . Вона була відмінною господаркою та чудовою дружиною . Свекруха дякувала її за такого хлопчика . Через два роки невістка наро дила донечку . Незважаючи на те , що тепер на світло з’явилася кровна онука , свекруха любила хлопчика . Вона любить обох онуків , і ображається , коли хтось згадує , що хлопчик не рідний . Нещодавно вона навіть зізналася , що хлопчика і справді любить більше . Їй було дуже сором но , що вона негативно висловлювалася про онука та про його матері .

Advertisements