Подруга заявилася до мене рано вранці з таким виглядом, що я жа хнулася. Але найстрашніше почалося тоді, коли вона покинула мій будинок

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я людина ранку. Ось, я вранці прокидаюся і мені потрібно обов’язково пройтись за своїми ранковим ритуалами. По буднях у мене, звичайно, менше часу на всі свої ранкові принади, тому по вихідних я прокидаюся раніше, готую собі свої улюблені тости з авокадо, заварюю чаю і сідаю зустрічати схід сонця. Якщо ви любитель поспати, ви не уявляєте, що ви втрачаєте, адже саме ці хви лини наповнюють мене енергією на весь день. Так ось одного разу сиджу я, насолоджуюся своїми тостами в суботу, і тут мені телефонує подруга, Олена, яка зазвичай прокидається тільки в обід.

– Кріс, привіт, я зараз зберуся і скоро заїду до тебе. – Що сталося? – я почала вже хвилю ватися, так як Лені в цей час за заkоном снився вже шостий сон. – Приїду – розповім, – сказала вона і поклала трубку. Вже через годину Лена була у мене. По тому, як вона кинула пальто на підлогу, якось зняла взуття і по її обличчю, в тому числі, я зрозуміла, що подруга не в дусі. – Останнім часом я якась не така… я собі не подобаюся. То з обличчям щось не так, то з фігурою… не зрозумію. Я за собою слідкую, але чому-то моя сусідка виглядає привабливіше, а вона, між іншим, сіра миша чистої води! – Тобі заварити чайку? – Є що-небудь міцніше? – запитала подруга і сіла на підвіконня. – Я ж не п’ю, Олен, знайшла кого запитати… — вже другий рік я веду здо ровий спосіб життя, не п’ю навіть на святах, і мені це, якщо чесно, дико подобається.

Advertisements        

– Нудна ти жінка, Христина Володимирівна. Я зрозуміла, що подругу потрібно терміново рятувати. Напередодні я закуnила парфумерією і косметикою, тому я принесла їй скриньку з новинками і сказала: – Вибирай собі подаруночки. Вони всі нові, я їх навіть не відкривала. Подруга вибрала собі 2 блиска для губ, парфуми і засіб для догляду за волоссяами. Вона тут же почала фарбуватися, надушилась духами і сіла вся задоволена… Через кілька хви лин вона вже листувалася зі своїм залицяльником, а ще через стільки ж заявила, що її запросили на побачення, і почала збиратися. Подруга пішла в піднесеному настрої, але залишила своє nогане у мене. Я б хотіла зустрітися з нею поза мого будинку. Тоді я могла б повернутися додому, влаштувати собі релакс і заспокоїтися, а так стіни моєї квартири ввібрали в себе весь негатив на себе, мені хотілося швидաе вийти зі свого ж будинку.

Advertisements