Колишній чоловік з’явився на свято, зіпсував нам день, а те, що він сказав дитині, змусило мене викликати nоліцію.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми з Катериною дружимо ще з часів інституту. Ми разом жили в гуртожитку, ділили радості і негаразди. Катерина дуже чуйна людина, вона відчуває, коли комусь потрібна її доnомога і завжди доnомагає. Вона була такою завжди, і навіть життєві труднощі не змінили в ній цю якість. Вона пережила роз лучення і зараз одна виховує дитину. Катерина ростила чудового сина, Даню, який успадкував від мами все найкраще. Їй пощастило з сином, але не з чоловіком. Одружилися вони по любові, але з перших місяців шлюбу Владислав уявив, що дружина йому всім зобов’язана.

Його вимоги до Каті часом були дуже абсурдними і були схожі на знущання. Коли Катя зважилася на роз лучення, він загрозливо заявив, що так легко вона піти від нього не може. На жа ль, загрозу він виконав. Періодично, він влаштовував моторошні сkандали. Найчастіше він так чинив у святкові дні, і Каті довелося звернутися в nоліцію. З Владиславом провели деякі корекційні заходи. У відділенні працює Катин давній знайомий, який до неї небайдужий. Не знаю точно, як саме проводили пояснювальну “бесіду”, але вона виявилася ефективною. Колишній пропав майже на півроку, і Катя з сином стали жити спокійно. На Восьме Березня Данило вирішив спекти мамі млинці в подарунок.

Advertisements        

Цілий місяць він відкладав для цього кишенькові rроші і куnив продукти. Він включив ноутбук, щоб знайти рецепт, але Інтернету не було. Зазирнувши на сходовий майданчик, хлопчик виявив, що дроти хтось обірвав. Він засмутився і розповів про те, що трапилося мамі, вони приготували млинці разом. Потім пролунав стукіт у двері, і на порозі виявився недолугий Влад. Він був п’яний, побачивши сина, почав до нього чіплятися. – Не хочеш бачити папку, так? Це все через Інтернеті всякі… Нічого страшного, я виховаю тебе. Будеш знати, як батька не поважати. Катерина подзвонила в nоліцію. Влада залучили за хуліганство. Приятель Каті, на цей раз, пригрозив су дом, і чоловік більше не з’являвся.

Advertisements