Щоб порадувати свою подружку, я влаштувала міні-пікнік в парку. Але там стався випадок, який змінив все її життя.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Розповім вам історію про те, як моя найкраща подруга, без чоловіка, без дітей, стала матір’ю двох дітей, і зараз дуже щаслива. Ми з подругою вийшли заміж приблизно в той же період, але їй не пощастило з чоловіком. Він її бив періодично, і вона прийняла рішення покінчити з цим раз і назавжди – і подала на роз лучення. Одного разу, вона попросила мене вийти з нею прогулятися, розвіятися, так як вона тільки й робила, що цілими днями ридала і говорила, що вона найнещасніша на світі. Якщо чесно, час був дуже непростий, дев’яності, ми ледве зводили кінці з кінцями.

Я не могла доnомогти подрузі, не могла забрати до себе додому на деякий час, адже вона жила на орендованій квартирі. Незважаючи на фі нансові труднощі, я хотіла зробити подрузі приємне, куnила маленький тортик, сік – і ми пішли в парк. У парку подруга почала nлакати, скаржитися на свою долю, вважаючи, що їй не пощастило, так як їй вже 30, але немає ні дітей, ні чоловіка. Я спробувала її заспокоїти, як раптом побачила, що замурзаний хлопчик схопив шматок торта і побіг. Я закричала і побігла за ним. У підсумку я його зловила і наказала відвезти мене до батьків.

Advertisements        

Хлопчик не став чинити опір, потім відвів мене в одне місце і показав на підвал, де його чекала маленька дівчинка. Мені стало так соромно від того, що я накинулася на бездомного хлопчика, вилаяла його за те, що він шукав прожитку для своєї сестрички. Подруга просила, щоб я залишила хлопчика в спокої, і на мій подив, вона розговорилася з ним і почала няньчитися з дівчинкою. Я сказала, що їй підходить роль матері, на що вона відповіла, що стане матір’ю цих прекрасних дітей, і не збрехала: зібрала всі документи і незабаром уси новила дітей.

Advertisements