Коли сестра подзвонила мені посkаржитися на свекруху, я думала – це несерйозно, але скоро я усвідомила як сильно помилялася .

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я вважала , що моя сестра щаслива у шлюбі . Ми з нею були нероз лучні і все завжди розповідали одна одній . Ось одного разу сестра зателефонувала мені і сказала , що вона більше не може жити зі свекрухою . Див но , але ніколи сестра не сkаржилася на свекруху , і я завжди думала , що у них ідеальні відносини . Але ось сестра розповіла , що у свекрухи жа хливий характер , і що вона дуже прискіплива . Щоб не робила сестра , вона чіпляється і всім невдоволена . То не то приготувала , то не так погладила . Коли чоловік поїхав у відрядження , свекруха стала вести себе ще гірше .

І в цей день у них зі свекрухою був жахливий скандал . Сестра зателефонувала мені і сказала , що хоче до мені переїхати , мовляв , більше не може так жити . Я її заспокоїла і сказала , що через свекруху не можна рушити сім’ю . Але вона твердо вирішила – і з донькою приїхали до мене . Коли чоловік повернувся з відрядження , він прийшов , переконав сестру , і вони поїхали знову до свекрухи . На жа ль , все це й досі триває . Свекруха тепер почала говорити , що , коли чоловік їде у відрядження , дружина зрад жує йому . Моя сестра не витримала і все їй висловила .

Advertisements        

Вона поставила чоловікові умову : або вони переїдуть , або буде розлучення . Чоловік підтримав дружину та погодився переїхати . Свекруха , звичайно , робила вигляд , що їй погано, але вони все одно поїхали . Тепер свекруха з ними не спілкується , а сина назвала підкаблучником . Ну і звісно моя сестра не пройшла повз образ свекрухи . Дуже важко мабуть у таких ситуаціях синам , адже їм доводиться робити вибір . Зараз моя сестра живе з чоловіком і з донькою , чоловік більше не їде у відрядження і в них все спокійно в сім’ї . Чоловік періодично відвідує мати , і нещодавно сказав , щоб та записалася на танці . Сестра сподівається , що свекруха нарешті почне жити своїм життям і стане добріше .

Advertisements