Після приїзду тата мама заявила, що подає на роз лучення і забирає мене до себе. Але все це так сталося з вини тільки однієї людини.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Історія, яка сталася зі мною, довела, що не всі мами люблять своїх дітей і бажають їм хорошого, багато народжують тільки для того, щоб отримувати rроші від держави і утримати чоловіка поруч. Моя мама, наприклад, завжди піднімала на мене руку, коли я робив щось не те, і била вона мене за відсутності мого батька. Тато завжди прихильно до мене ставився, але він працював далекобійником, тому його часто не бувало вдома. Одного разу мама не стрималася, вдарила мене прямо перед татом за те, що я спробував розповісти йому, що бачив своїми власними очима.

Справа в тому, що мамі хтось перерахував шалені rроші, і дізнавшись про це, я подумав, що і тато повинен знати, що відбувається в його відсутність. Мама мене після цього нікуди не випускала, забороняла що-небудь робити, і в цей період до нас стала частіше приходити бабуся; я подумав, що вона мене підтримає і nосварить свою дочку за таку поведінку. Через деякий час з’ясувалося, що бабуся приходила до нас, щоб налаштувати маму проти батька, і постійно говорила, що тій потрібно роз лучитися і почати отримувати алі менти – все одно зараз чоловік їй нібито не дає rрошей.

Advertisements        

Так і вийшло: після приїзду тата, мама заявила, що подає на роз лучення, сина забирає; я не хотів роз лучатися з татом, але мама ніколи не сприймала всерйоз мої бажання. Мама забрала мене з собою і зажадала від батька аліментів, але через деякий час її позбавили батьківських прав; тато забрав мене до себе. Перший час нам було дуже складно, так як ми постійно шукали квартиру, але в подальшому татові справи пішли в гору, і ми зажили з ним добре. Таке ставлення рідної матері залишило глибокий відбиток в моїй душі, але благо – тато мій хороший і не проміняв мене ні на що.

Advertisements