Я не знав, що сказати своїй дитині про дружину і kоханку-але вони самі знайшли краще рішення.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Часом життя підкидає нам сюрпризи, загорнуті в фантик складностів і випробувань. Так, нагородою після важкого випробування для головної героїні Анни став її прийомний син. Доля звела Анну з привабливим чоловіком Олександром, який спілкувався з нею спочатку по-дружньому, але потім все переросло в щось більше. Звичайно, вона не розраховувала на те, що Олександр одружиться на ній. Анна, незважаючи на те, що була милою і доброю дівчиною, все одно не могла повірити в те, що Саша зробить їй пропозицію. Передчуття Анни виправдалися:

Олександр і не збирався робити їй пропозицію, але про свого маленького сина, який у нього був від першого шлюбу, він все ж розповів. Анна злилася на нього, що він не сказав про це відразу, але як тільки вона побачила Ванюшку, то полюбила цього пустотливого хлопчика з першого погляду. Малюк теж відразу полюбив Анну і навіть після того, як прийшов час прощатися, він сказав своєму татові, що хоче, щоб мама Анна жила з ними. Доля розпорядилася так, що Ваня став для свого рідного батька непотрібним, і Анна вирішила уси новити його, незважаючи на те, що Олександр був проти цього.

Advertisements        

Однак Олександра перспектива молодого батька-одинака не влаштовувала, з цієї причини він поступився Анні в питанні уси новлення. Як потім з’ясувалося, Олександр зі своєю kоханкою покинув країну і не збирався повертатися і нести відповідальність за свого малолітнього сина. Коханkа Ірина взагалі була не проти того, що Олександр кидає свого рідного сина, адже для неї Ванюшка був би просто важкою ношею, за яким потрібно було б доглядати. У цій ситуації Олександр і його kоханка показали те, що вони варті один одного. Ірину не цікавила дитина, але в цьому вчинку вона повинна була побачити тривожний дзвіночок. Той, хто кидає свою власну дитину, без роздумів кине і жінку, якій клявся, що буде любити навіки вічні.

Advertisements