Коли Ніна Семеновна була ще молода, то вона думала лише про кар’єру та особисті насолоди, але після останньої заяви ліkаря, вона усвідомила, що треба було наро дити дітей та будувати особисте життя, поки це було можливо.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Дві жінки гуляли парком і обговорювали життя інших. Почали вони перемивати кістки їхньої спільної знайомої, яка вирішила заваrітніти. Справа в тому, що жінка всю молодість не хотіла планувати дітей і не наважувалася на цей крок, думаючи лише про свою кар’єру. Проте нещодавно після візиту до ліkаря вона з’ясувала, що має міому. Після цього вона раптом усвідомила, що може втратити останню можливість стати мамою і вирішила ліkуватися у kлініці. Жінки дорікали їй за це і казали, що раніше треба було думати про материнство.

Чоловік завжди умовляв її, але вона відмовляла і не дозволяла говорити на цю тему. Жінки з історії цієї знайомої плавно перейшли до такої ситуації дочки однієї з них. Жінка почала говорити, що її дочці вже 27 років, але вона теж не хоче ваrітніти в гонитві за кар’єрою. Тоді інша співрозмовниця сказала, що їй варто розповісти історію їхньої знайомої, щоб уламати на ваrітність. Виявилося, що жінка нещодавно розповіла дочці цю історію та попередила, що потім буде пізно. Дочка, за словами матері, уважно її вислухала, задумалася і не стала сперечатися. Жінка сподівалася, що саме ця розповідь змусить доньку схаменутися, і подарувати їй онуків. Подруга жінки сказала, що добре, що її дочка хоча б одружена.

Advertisements        

Вона почала розповідати, що її син не одружений і навіть не збирається. Щоразу, коли вона запитує про його наміри влаштувати особисте життя, син її лає і каже, що ще не час. Востаннє він взагалі заборонив матері обговорювати його особисте життя. Так жінки пройшли весь парк, обговорюючи яка молодь пішла невідповідальна. Вони говорили, що подорожувати, будувати кар’єру та насолоджуватися життям можна завжди, але одружитися та наро дити дітей потрібно у молодому віці. Може вони і мають рацію, але в наші дні кожен сам має право вирішувати, коли і як будувати своє особисте життя.

Advertisements