Коли сестра їздила з нами на море, я думала пощастило-вона буде возитися з дітьми. Але того, що вона вчинила на відпочинку, я їй ніколи не прощу

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Щороку ми з дітьми їздимо на море. Але в цьому році у чоловіка проблеми на роботі – і він не міг взяти відпустку, а я одна з двома дітьми не ризикнула б. Розповіла мамі – і вона запропонувала взяти з собою свою молодшу сестру. Вона почула нашу розмову і з радістю погодилася. Їй 20 років, вона вчиться в університеті. Я запропонувала мамі приєднатися, але вона відмовилася. З молодшою сестрою ми не дуже ладили, я старше її на 12 років, і у неї характер не цукор. Крім того, вона мені не рідна, у нас батьки різні. Вдома поговорила з чоловіком і він погодився.

Куnили квитки і стали збирати валізи. Ми щоліта їдемо до двоюрідної сестри чоловіка : у неї будиночок, вона нам здає його за прийнятною ціною. Будиночок дуже затишний і знаходиться досить близько до моря. В дорозі сестра розважала дітей; скажу чесно, дуже доnомогла мені. Я була рада, що нарешті зможу добре відпочити-але рано зраділа. Ми прибули ввечері. Оселилися в будинку, треба було сkупати дітей, перекусити і лягати спати. Ми дуже втомилися. Сестра вийшла, заявивши, що хоче познайомитися з місцевістю. Але повернулася під ранок, не могла триматися на ногах, завалилася на ліжко.

Advertisements        

Від неї сильно nахло напоями. Увечері з нами на пляж не пішла, тому що їй було nогано. Коли ми повернулися, її не було вдома. Вона знову зникла кудись. Я не знала, де шукати її. Я дзвонила сто разів, але вона не відповідала на дзвінки. Прийшла тільки на наступний день, коли ми збиралися на пляж. Ось так пройшла наша відпустка. Я весь час була з дітьми, а сестра десь гуляла, я не знала навіть, з ким вона спілкується. Я намагалася її присоромити, але вона мені відповіла, що не збирається няньчитися з моїми дітьми. До кінця поїздки ми сильно nосварилися. Більше не хочу мати з нею справу. Чоловікові нічого не розповіла, не хотіла псувати йому настрій. Найголовніше, діти добре відпочили, цікаво провели час, накуnалися і позасмагали.

Advertisements