Чоловік із дружиною жили душа в душу, доки Галя не побачила в магазині пуховик. Він і став причиною їхнього роз лучення.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Історія про Галю та її чоловіка Дениса. Вже колишнього чоловіка. Приводом для роз лучення став пуховик. Так, ви не недочули, саме пуховик. Влітку вони в місто поїхали тоді, як зазвичай у нас усі їздили до міста, щоб одягнутися. Куnили вони все, що хотіли. Галя, перед тим, як сісти на потяг, у привокзальному магазині помітила пуховик. Вона навіть міряти його не стала, на той момент це був писк моди, всі хотіли такий пуховик. До цього числа увійшов й її чоловік, йому він також сподобався. У результаті вони навіть міряти його не стали, запакували і сіли на поїзд. Після приїзду додому, Галя просто повісила його до шафу і забула про нього.

Настали холоди, не зима, звичайно, але сніг уже випав. Галя дістала пуховик, хотіла його одягнути, як її чоловік сказав: -Ти Чого це зібралася одягати мій пуховик? -У сенсі твій? -Так Він чоловічий, і брали ми його для мене. -Денисе, ми брали його для мене. Це жіночий пуховик. Слово за слово, пара nосварилася. Галя кинула пуховик на крісло та пішла на роботу. Увечері приходить, Денис стоїть біля дзеркала і міряє цей злощасний пуховик. Ще більше роз лютилася дружина.

Advertisements        

З цього дня в них щодня йшла війна, чий же це пуховик. Так минуло половина зими, Галя навіть розлютилася, до матері збиралася, сkандали не припинялися, а все через теплу куртку. Не витримала вона: -Так, провалися воно все. Забирай свій пуховик і котись з ним на всі чотири сторони. Ну, Дениска, щасливий, і пішов на завод. Де його всі обсміяли за те, що він у жіночій куртці прийшов. -Так гудзики у тебе на іншому боці, і кольором вона дівчача. -Так, не дівча вона. А Галя пішла від нього того дня, залишила йому записку: «На роз лучення сама подам!». Та й усе, принижений Денис повернувся додому. Плювався всю дорогу, що надів цей пуховик. Він зайшов у будинок, а там пусто. Галя поїхала до мами. На роз лучення вона справді подала. Вона до нього ніколи не повернеться. А пуховик Денис віддав сестрі.

Advertisements