У дитинстві я поклялася, що помщу старшій сестрі але коли це справдилося, я відчула себе найнещаснішою жінкою на світі a

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Мене звуть Катя, мені 26. Я нещасна, але розповім усе по порядку. У мене є старша сестра, її звуть Діана. Я ніколи її не любила. Вона зіпсувала все моє дитинство. Ми вступили до одного ВНЗ, і нам довелося якось уживатися разом і терпіти один одного. Якось я влаштувала вечірку, куди запросила всіх своїх друзів, включаючи хлопця, який мені дуже подобався. Сестра знала про те, що він мені подобається, але їй було начхати. Вона навіть посперечалася з однокурсниками, що спокусить його. У неї вийшло. І того дня я поклялася, що помщуся їй. Минуло 5 років. У Діани з’явився юнак, Гліб.

Вони збиралися одружитися. Але Глібу подобалася я. Він писав мені смс, але я не була закохана в нього. Коли він сказав, що хоче покинути сестру і прийти до мене, я погодилася, але заради помсти. Коли я повідомила про це сестру, вона відреагувала спокійно. Але одного разу, коли я повернулася додому, побачила, що Діана сидить на підлозі та плаче. Вона не дозволила мені допомогти їй, але я дізналася, що Діана була вагітна. Гліб підтвердив, що то його дитина. Після цього він зазначив, що від дитини не відмовлятиметься, але з Діаною спілкуватися він не збирається. За кілька днів Гліб зробив мені пропозицію.

Advertisements        

Він хотів, щоб ми разом виховували дитину Діани. Спочатку я втекла, але після розмови з батьками погодилася. Діана народила дівчинку, і одразу від неї відмовилася. Ми удочерили її. Нині нам допомагають батьки. Через 6 місяців після пологів моя старша сестра втекла з якимось залицяльником до столиці. Оголосила всім, що розпочинає нове життя. У результаті я виявилася найнещаснішою. Захотіла помститися сестрі, а зараз живу з нелюбимою людиною – і виховую не свою доньку.

Advertisements