Наступного дня після свята чоловік розбив серце нашій подругі, ви вирішили відвести її на відпочинок, і там її життя змінилося раз і назавжди.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Ой, дорогі мої, поспішаю розповісти вам історію про мою подругу Оксану. Вона тридцять років жила звичайним життям. А на тридцятий день народження чоловік вирішив не засмучувати її свято, кинув її наступного дня зі словами: -Оксаночка, дякую тобі за все. Але тобі доведеться з’їхати до батьків, я полюбив іншу. І я збираюся привести її до цієї квартири. Так, звичайно, Оксанці було прикро, вона присвятила йому найкращі роки свого життя, а він так грубо з нею обійшовся. Ми її подружки, вирішили підтримати її. Ми не дали їй поїхати до батьків у село, а купили квитки в Мексику. Межі її щастя не було. Вона навіть забула про свого недолугого. Але не надовго. У відпустку ми вирушили на два тижні. Оксана постійно нила, всі два тижні вона прокидалася опухла від пролитих сліз за ніч. Але останній день зрадив нашу подружку. Ми вирішили поїхати на екскурсію і знаєте, що?

Наша Оксанка сподобалася місцевому гіду і, яке щастя, він їй теж. Але то був останній день. Роман їх тривав лише кілька годин. Від екскурсії до проводжання в аеропорту. Загалом вони разом навіть наодинці не знаходилися. Як ми потім дізналися, через два тижні після нашої відпустки, Оксанка розповіла нам, що вона з Семом все ж таки спілкується. І незабаром він приїде до неї. Ми спочатку здивувалися, але потім зраділи; головне, щоб наша подруга була щасливою. Вже минуло чотири роки; Оксана поїхала до Мексики і вийшла заміж за Сема. Це прямо серіал.

Advertisements        

Ми й самі не очікували такого повороту подій, але вони люблять одне одного, і все в них добре. У них навіть народилася донька, якій уже 2 роки. Ми, до речі, потім дізналися, що Сем, виявляється, наполовину іноземець. Мама в нього наша була, він усе своє несвідоме життя прожив в Україні. А потім до батька до Мексики поїхав. Потім батько знову відправив навчатися до Києва. Відучився в інституті і навіть встиг одружитися. Але дружина пішла від нього. Жили в одному місті, але зустрілися у Мексиці. Прямо фільм можна знімати про цю пару.

Advertisements