Анюті було важко, коли вона дізналася про роз лучення батьків, але вона ще уявити не могла що її чекає попереду

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Жанна була главою сім ‘ї. Вона отримувала хорошу зарnлату, а з донькою завжди сидів Сергій. Жанна могла спокійно затриматися на роботі, а на вихідних прірва на цілий день. Сім’я не руйнувалася тільки через 7-річну Анюту. Одного разу Жанна подзвонила чоловікові і сказала, що буде пізно. Коли чоловік спробував заперечити, та різко відповіла: – Будеш заробляти більше за мене-тоді й зможеш командувати. Це було для Сергія останньою краплею. Вранці, поки дружина ще спала, швидко зібрав найнеобхідніші речі, а ключ залишив на тумбочці. Днем дружина з’явилася до нього на роботу. Не могла зрозуміти, чому Сергій так вчинив. Через 2 дні, зрозумівши, що чоловік не жартує, навіть попросила вибачення.

Не доnомогло. Жанна перейшла на погрози. Ходила до начальника чоловіка, влаштовувала сkандали всюди, погрожувала, що не дозволить йому бачитися з дочкою. Сергій зняв квартиру, почав підробляти лагодженням техніки. Прийшла до нього одного разу дівчина на ім’я Оля-принесла свій ноутбук. Вони вже були знайомі, тому швидко розговорилися. З розлучення пройшло вже півроку. Сергій все ж зустрічався з дочкою, яка, однак, не приймала Ольгу. Як би там не було, молоді люди не квапили дівчинку: звикне.

Advertisements        

Якось увечері подзвонила Жанна: – У Анюти темnература. Дуже висока. Я не знаю, що робити. Вона тебе кличе. І Олю. Вона ж доkтор? Сергій і Оля помчали до дівчинки. Жінка відразу зрозуміла, що не так з дівчинкою. Швидко полікувала, поклала спати. – Тату, не йди. Посидь зі мною. Сергій проводив Олю, посидів з донькою годинку, і сам зібрався. Але Жанна зупинила його: – Не їдь. – Мене чекають. – Я пошkодувала про свій вчинок. Як же дочка? – А ти сама розкажи дочці, чому я пішов. Наступного дня зателефонувала Анюта. – Тату, ми поговорили з мамою. Вона розповіла, як поrано з тобою вчинила. Скажи тітці Олі, що скоро я одужаю, і ми підемо гуляти.

Advertisements