Під час сімейного свята мама стала натякати мені, що я вибрала в чоловіки не ту людину. На цей раз чоловік не витримав і висказав їм все в обличчя.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Я і мій чоловік Артем зазвичай проводимо всі свята у близьких родичів. І цей Новий рік не став винятком: ми зустріли свято разом зі свекрами в їх приватному будиночку, були ще зовиця з сім’єю. 2-го січня ми з Артемом і сином поїхали до моїх батьків. Там були мій брат з дівчиною, у яких скоро має бути весілля. Поки гості і господарі активно поглинали святкові страви, все було просто чудово. Однак через кілька годин обстановка почала загострюватися. Раптом мама запитала у мене:

– Олена, дитинко, а як поживають твої однокласники зараз? Начебто звичайне питання, але ж я розуміла, куди хилить мама. Справа в тому, що мама колись мріяла видати мене заміж за мого однокласника Георгія, який зараз дуже розбагатів. Той успадкував бізнес свого батька і впевнено стояв на ногах. І я йому дуже подобалася. – Взагалі нічого про них не чула. А мама почала активно обговорювати Жору і його біз нес, всіляко натякаючи мені, що чоловіка я явно вибрала неправильного.

Advertisements        

Артему, звісно, було сильно некомфортно. У якийсь момент він не витримав і повільно встав зі стільця. А потім він голосно роз’яснив усім, що думає про мою рідню і про їх постійні натяки, які чує практично на кожному сімейному святі. Батьки були вкрай здивовані, адже зазвичай Артем мовчки терпів всі їхні причіпки і натяки. Я розгубилася і теж не знала, як реагувати. З одного боку, Артем був абсолютно правий , з іншого ж-мені не дуже хотілося псувати відносини з батьками. Але все-таки нам довелося піти, і ось з того дня я з мамою не розмовляла, а Артем твердо заявив, що до батьків моїх він більше не поїде. Нехай цей Жора їх на дачу возить.

Advertisements