Я повернулася до села, щоб nродати старий будинок моєї мами, але там зустріла тітку Марію, яка зруйнувала моє щастя. Ця зустріч була доленосною.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Проживши довгий час за кордоном, я вирішила nродати будинок моєї матері в селі, оскільки я не мала наміру повертатися на батьківщину. Але коли я приїхала до рідного села, сталося щось несподіване, що змінило мої плани. Моя мама дружила з тіткою Марією все своє життя, а її син Макар був моєю першою і єдиною любов’ю. Ми готувалися побратися, але під час візиту до їхнього будинку я дізналася, що Макар матиме дитину від іншої жінки. Тітка Марія наказала мені посунутись і не заважати їхньому щастю.

 

Advertisements        

У мене було розбите серце, але я поїхала на роботу до обласного центру, а потім переїхала за кордон. Я підтримувала зв’язок зі своєю матір’ю, але нічого не хотіла знати про Макара. Через роки я випадково зустріла тітку Марію, яка боролася з nроблемами у відносинах зі своєю невісткою. Вислухавши її історію, мені стало шкода її – і я вирішила дозволити їй жити в будинку моєї матері. Після цієї поїздки я відчула, що з моїх плечей впав величезний тягар. Повернувшись до Чехії, я отримала проnозицію руки та серця від свого kоханого – і погодилася.

Advertisements