Малюк чарівний. На милому відео Лео чарівно бореться зі сном.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

На відео, яке набрало понад 7 мільйонів переглядів, цей милий новонароджений бореться з бажанням заснути. Малюки намагаються не засинати, щоб продовжувати насолоджуватися своїм дозвіллям та іграми.

 

Advertisements        

Ліза Джонс поділилася відео, на якому її чарівний малюк намагається не заснути. Маленького Лео помістили в автокрісло, і камера захопила короткі посмішки на його сонному обличчі, коли він дивився на свою матір.

 

Лео обдаровує маму пустотливою усмішкою щоразу, коли закриває і відкриває свої маленькі оченята, ніби кажучи: “я такий крутий хлопець”. Цей вчинок справив враження на глядачів, таких як Селін, яка заявила, що дивиться це відео щодня, тому що воно піднімає їй настрій.

 

Коли Лео закриває очі, не варто думати, що він ось-ось засне. Все швидко змінюється, і він знову підморгує матері з лукавою посмішкою.

 

Через те, що він просто не зміг заснути, ця підступна поведінка привернула до милої дитини 7,2 мільйона переглядів. Багато дорослих були б вдячні за таку можливість, знаючи, як важко забезпечити собі повноцінний сон і що кожна вільна хвилина – це можливість подрімати.

 

 

Advertisements