Як зараз виглядає дитина, яку називали “Прекрасною з дитинства”

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Більше трьох років тому зображення новонародженої дитини з надзвичайно аристократичними рисами обличчя, незважаючи на те, що вона з’явилася на світ зовсім недавно, надовго викликало бурю в соціальних мережах по всій Азії. У той час як більшості немовлят доводиться чекати кілька місяців до того, як їхня зовнішність стане очевидною, дитина з Тайланду народилася неймовірно гарною, як маленький херувимчик, з великими чорними очима, червоними губами, рожевими щоками, гарним носом і двома тонкими лініями брів каштанового кольору.

 

Advertisements        

 

Фотографія дитини, зроблена черговим лікарем, викликала бурю обговорення в соціальних мережах. Одна з головних причин – привабливі риси обличчя дитини, які виробляють гіпнотичний ефект на глядачів. Вважається, що дитині всього пара днів від народження, і в даний час вона знаходиться в лікарні, після чого її випишуть і мати забере її додому. На даний момент малеча знаходиться під наглядом медичних працівників, які допоможуть їй краще підготуватися до життя в зовнішньому світі і перебування з сім’єю.

 

Дитину звуть – “малюк Антона Танджунга”. Це пов’язано з тим, що інформація про дитину була завантажена Антоном Танджунгом, лікарем, який доглядав за дитиною. Доктор Антон Танджунг є основним лікарем, який надає медичну допомогу цій милій дитині, тому користувачі соціальних мереж назвали її як “Anton Tanjung Baby”. Для цього лікаря велика честь надавати професійну допомогу своєму милому маленькому пацієнту. Що стосується самого маленького пацієнта, то медичні працівники назвали його “Малятко Арсі”. Батьки дитини все ще перебувають у процесі остаточного визначення імені, перш ніж вказати його у свідоцтві про народження.

 

 

Що стосується матері дитини, Пейси Сенг, то її обличчя переконало багатьох людей. Високий ніс, густі загнуті вії, тонке, виразне обличчя – безсумнівно, Арсі успадкував всі домінантні гени мами, тому він була таким гарним. Через три роки багатьом людям, ймовірно, буде цікаво дізнатися про зовнішність цієї дитини, яка в минулому викликала бурю обурення. Пейса Сенг регулярно публікує фотографії своїх дітей на своїй сторінці у Facebook. Як ви можете бачити, Арсі тепер виріс і став бешкетним хлопчиком. Його шкіра вже не така біла і рожева, як раніше, але великі, витончені очі все ще такі ж гарні.

 

Густі брови також є родзинкою обличчя малого. Багато людей стверджують, що 3-річний Арсі вже не такий гарний, яким був при народженні, але є також думка, що він все ще зберігає більшу частину своєї вражаючої краси. І коли він підросте, він обов’язково стане улюбленцем тисяч людей. Відомо, що Арсі народився недоношеним на 7 місяці, але хлопчик був дуже здоровим і активним. Мама Арсі проводить багато часу на свіжому повітрі, а також дає йому все найкраще. І хоча раніше вони були дуже популярні в Інтернеті, життя матері та сина все ще дуже мирне та просте.

Advertisements