Під час усієї ваrітності свекруха доглядала мене, як рідна мати, але після того, як дочка з’явилася на світ, все пішло на перекосяк.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Нещодавно мені виповнилося двадцять чотири роки, і зараз я живу в столиці, але народилася і виросла у маленькому містечку. Закінчивши університет у столиці, я знайшла роботу та закохалася у забезпеченого корінного жителя, який згодом і став моїм чоловіком. Ми підписали свідоцтво про шлюб, коли я була на п’ятому місяці вагітності. До речі, вагітність протікала важко, і більшість останнього триместру я провела в лікарні. Моя свекруха була великою підтримкою у цей час, возила мене на прийоми до лікарні та купувала всі необхідні ліки.

 

Advertisements        

Пологи також були складними, і моїй дочці довелося провести кілька днів у дитячому відділенні інтенсивної терапії та ще два місяці під суворим наглядом лікарів. Незважаючи на це, моя донечка виявила бойовий дух і зараз перебуває на шляху до одужання. Коли ми повернулися додому, ми почали оформлювати документи нашої дочки, включаючи свідоцтво про народження та прописку. Однак при спробі зареєструвати її у квартирі, в якій ми жили, що належить моїй свекрусі, ми зіткнулися з труднощами. Мати чоловіка не дозволила нам зареєструвати дитину , хоча це було необхідно для отримання допомоги та постановки на чергу до дитячого садк.

 

Мати мого чоловіка любить свою онучку і піклується про неї, але вона стурбована тим, що станеться, якщо ми розлучимося. Вона не дозволила нам прописати доньку у її квартирі і пропонує почекати хоча б п’ять років, перш ніж розглядати це питання. Я не розумію її занепокоєння і відчуваю розчарування та образу від того, що вона не хоче допомогти нам у цьому важливому процесі. Мій чоловік зберігає нейтралітет у цьому конфлікті, а я відчуваю, що двуликість свекрухи може зруйнувати наші стосунки. Я розриваюся тим часом, щоб зробити вигляд, що все гаразд, і чекати, поки свекруха передумає, чи наполягати на своєму. Загалом, як мати, я відчуваю, що мій обов’язок – діяти на користь моєї дитини і набратися мужності, щоб відстояти її потреби.

Advertisements