Тамара, Зруйнувавши Сім’ю Шефа, Нарешті Придбала Його. Але Такої Пом Сти Від Його Сина Вона Точно Не Чекала

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Тамара “накинула око” на Андрія Володимировича, бізнесмена, одруженого, який наро див у шлюбі двох синів. Подруга відмовляла Тому, говорила “не лізь у сім’ю”. Але Тома вперто домагалася своєї мети і досягла. Вони з Андрієм стали зустрічатися. Бути простою утриманкою Тома не хотіла і вирішила розплющити очі дружині Андрія. Підловила момент на святкуванні дня міста. Андрій пішов із сім’єю до парку, щоб краще бачити салют на честь свята. Тут їх і підловила Тома. Вона підійшла до Андрія ззаду, притулилася до нього і сказала: “Привіт!”

 

Advertisements        

На приголомшений таким ха мством погляд дружини, Андрій спокійно пояснив: “Співробітниця”. – Виба чте, якщо відволікла. Я пішла! – і Тома залишила подружжя одними. Тамара хвалилася своїм “геройським” вчинком перед подругами і стверджувала, що незабаром придбає Андрія в чоловіки. Тамара досягла свого, незабаром Андрій купив іншу квартиру, і став там жити з Тамарою. З колиաньою дружиною стосунки не підтримував, але про синів дбав матеріально. І не тільки. Якось навіть узяв їх на курорт до Туреччини. Тамара, звичайно, теж поїхала з ними. Але сини не проба чили батькові сліз матері. І зовні колиաня дружина Андрія змінилася – схудла і постаріла майже протягом року.

 

Хлопчики підтримували маму, як могли. Клялися, що помс тяться батькові та Тамарі. Хоч мати і докоряла їм за такі слова, вимагала відмовитися від таких ідей. Але сини, хоч і не суперечили їй, але від свого не відступили. Поки були юні, і мстилися по-дитячому. Наприклад, черговий раз перебуваючи в гостях у батька, «випадково» пролили її духи. Але коли старшому виповнився двадцять один рік, взялися за справу по-дорослому. Він, як Тамара була йому rидка, став її коханцем. Ну і дав про це знати батькові. Андрій виrнав дружину, залишивши її ні з чим. Намагався вимолити прощення у матері своїх синів, але безуспішно. А Тамара перебралася до своєї матері і помалу спивається.

Advertisements