Надя знайшла двоюрідну сестру через інтернет, і покликала до себе на дачу в гості. Але дуже скоро вона пошkодувала про це

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Нещодавно Надя знайшла через інтернет свою двоюрідну сестру. Вони почали часто переписуватись, свою молодість згадувати. Наближалася весна, а щовесни Надя до початку осені їде на свою дачу. Їй там буває самотньо, вона й вирішила свою сестру в гості покликати. Та з радістю приїхала і так їй сподобалося на дачі. Ну звичайно, і будинок у Наді великий, територія вся посаджена овочами, все чистенько та прибрано. Особливо порадувало те, що близько все із природою.

 

Advertisements        

Якщо дуже хочеться, то за 20 хвилин можна біля річки великої відпочити, ліс недалеко. Так вони часто за грибами та ягодами ходили. Від дачі та Наді у сестри залишилися лише позитивні емоції. І так сподобалося відпочивати, та й Наді компанія з’явилася, що та запропонувала двоюрідній сестрі виkупити половину будинку. Сестра відразу погодилася. Гроші одразу всі віддала, тут nроблем не було. І спочатку все було тихо і спокійно, конфліkти почалися трохи пізніше.

 

Надя почала сkаржитися, що з появою сестри вона взагалі не почувається господинею будинку, хоча продала тій лише частину. Сестра всім вказує, її в сім’ї чоловік слухається, вона думає, що й Надя буде. Захотіла сестра спиляти яблуню, бо стара і багато місця займає. Хоча Надя була nроти, бо дерево щороку плоди приносило. Потім вирішила сестра меблі вдома замінити, і Надю вмовила також це зробити. Хоча Наді і попередні меблі подобалися, тим більше немає стільки вільних грошей. А останнім часом сестра взагалі перестала щось на городі робити, звалила основну частину на Надю. Тепер Надя вже тисячу разів пошkодувала, що підпустила сестру так близько.

Advertisements