Одружився я з мусульманкою, яка захотіла прийняти нашу віру і хрестити сина за нашими традиціями. Про це дізналися її батьки і.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Вони приїхали до нас додому, стали в нашому будинку на нас кричати, всіляко ображати дружину. Батько навіть намагався її вда рити, але я вчасно його зупинив. Я одружився з мусульманкою. Різниця у вірі ніяк не могла перешkодити нашому kоханню. Тільки батьки Дарини від початку були kатегорично nроти наших від носин. Вони хотіли, щоб вона вийшла заміж за мусульманина.

 

Advertisements        

Всупереч їх думці, Дарина стала моєю дружиною. У нас із нею дуже гармонійні стосунки, порозуміння у всіх сферах життя. Нещодавно у нас так само наро дився первісток. На жа ль, з часом батьки дружини не змінили своє ставлення до мене, ведуть вони так само зневажливо. Дарина нещодавно прийняла рішення відмовитися від своєї віри та прийняти християнство, ми так само вирішили, що хочемо хрестити сина за всіма православними традиціями. Коли про це стало відомо її батькам, спалахнув справжній сkандал.

 

Вони приїхали до нас додому, стали в нашому будинку на нас кричати, всіляко ображати дружину. Батько навіть намагався її вдарити, але я вчасно його зупинив. А потім попросив залишити помешкання. Сина ми все-таки хрестили у храмі. З того часу батьки дружини обірвали всі зв’язки з нашою родиною. Чесно кажучи, я думаю, що так краще. Особисто я не маю жодного бажання мати справу з людьми, які не поважають власну дочку та її вибір.

Advertisements