Парінь довгий час приховував від Наташі, що він мільйонер. А коли вирішив розкрити всі карти, такої реакції від дівчини не очікував.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

У суспільстві поширена думка, що жінки меркантильні. Мовляв, усім потрібні тільки гроші. І щоб перевірити справжність почуттів своєї обраниці, чоловіки вдаються до всяких хитрощів, іноді переходячи всі межі. Так сталося і в цій історії. За підсумком Наташа зовсім не зра діла, коли виявилося, що її хлопець мільйонер. З самого початку їхні стосунkи почалися з тотальної брехні.

 

Advertisements        

Він розповів їй легенду, що письменник, який зараз занурений в написання твору, яке переверне світ літератури. Жили вони разом три роки, і весь цей час працювала тільки Наташа. Вона надривалася на двох роботах, щоб утримувати обох. І навіть коли захво ріла улюблена собака, він не зізнався, що у нього на рахунку є кілька мільйонів.

 

Він спокійно дивився на те, як Наташа зі сльозами на очах продає свої фамільні цінності, щоб оплатити операцію тварині. Зізнався тільки коли ій зробив пропозицію. Він розповів, що свій біз нес він тимчасово залишив батькам. Вони всім розпоряджаються, а він відправився на пошуки дами серця. Наташа розnлакалася. Адже як мігла kохана людина так довго брехати і спостерігати за її стражданнями? Вона відмовила йому і не хотіла бачити. Хлопець залишився в подиві.

Advertisements