Аня прекрасно розуміла, що такі стосунkи з чоловіком довго не протягнуть. А нова його витівка в той вечір стала останньою.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Так вийшло, що Аня звільнилася з роботи. Насправді вона була цінним співробітником і добре справлялася з усіма завданнями, просто начальник змінився, і Аня не змогла знайти з ним спільну мову. Після роботи Аня хотіла знайти розраду у батьків, тому поїхала до них. Мама налила чаю, і стала пропонувати Ані невелику су му грошей на перший час: -Ми ж з татом розуміємо, що у тебе зараз важкий час, а гроші завжди потрібні, ось візьми. -Ні, мамо, спасибі, але я правда не можу взяти. Гроші Аня не брала тому, що прекрасно розуміла, якщо візьме, то вдома чоловік влаштує їй справжній скандал.

 

Advertisements        

Влад завжди сердився, якщо батьки Ані якось доnомагали їм. -Чого так пізно повернулася? Я чув, ти звільнилася? -Так, більше не можу працювати в такому колективі. А була у батьків. -А-а, відразу до цих побіrла, рани зализувати свої, я сподіваюся, гроші не брала. -Ні, я нічого не брала. -Добре, тоді йди шукай нову роботу, не будеш ти у мене на шиї сидіти. Влад завжди зневажливо ставився до батьків дружини, і їх, як говорив Влад, подачок. Аня знайшла роботу, але в місці, де їй зовсім не подобалося, і колектив просто душив, але вона стала працювати.

 

Одного разу ввечері Влад прийшов додому не в гуморі. -У тебе щось сталося? Давай я тобі допоможу. -Та що ти взагалі можеш? Ти ж труднощі життя, навіть не знаєш, тобі з народження все батьки готове вручили – машину, квартиру, освіту. Ненавиджу я це все у тебе, ще звертаються з тобою, ніби ти принцеса. -А я для тебе не принцеса? І ти ненавидиш… Значить, заздриш? Знаєш, мені набридло це все вислуховувати від тебе. Я чудово можу жити без тебе, так що йди.

Advertisements