Юрій із сім’єю ніяк не могли вийти з бід ності, коли його сестра купалася в розкоші. Після свята в її будинку їхня образа тільки посилилася.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Юрій був одружений з Дариною вже шість років, і вони разом жили в однокімнатній квартирі його матері, яка дуже потребувала ремонту. Його мати вже давно переїхала в сільську місцевість, залишивши Юрія та Дарину самих справлятися на зарплату Юрія, і ця боротьба посилювалася недавнім народженням сина.

 

Advertisements        

Якось Юрій отримав запрошення на день народження племінника від своєї сестри Наді, яка була старша за нього на десять років. Хоча вони спілкувалися нечасто, він чув від матері, що Надя вдало вийшла заміж і живе безбідно. Однак Надя ніколи не цікавилася його долею , зосередившись виключно на власному благополуччі. Коли Юрій із сім’єю приїхав на день народження до розкішної резиденції Наді, він був вражений багатством, виставленим напоказ. Його сестра хвалилася дорогими меблями та численними ексклюзивними кішками, яких любив колекціонувати її чоловік. Надя навіть розповіла про те, які екстравагантні суми вони витрачають на годування цих вихованців.

 

Слухаючи, Юрій не міг позбутися почуття образи. Сестра, здавалося, не помічала його фінансових труднощів, коли сама щедро витрачалася на своїх кішок. Незважаючи на те, що святкування дня народження пройшло весело, Надя відверто виставляла багатство напоказ, а Юрій та його родина почувалися ніяково. Повернувшись до своєї скромної квартири, Юрій та Дарина знову зіткнулися з реальністю: застарілими стінами та старими меблями. Однак вони не втрачали надії, вірячи, що в міру дорослішання сина їхнє становище покращиться, і їм більше не доведеться терпіти поневіряння.

Advertisements