Я прожила з чоловіком мирне і щасливе життя доти, поки одного вечора не пролунав стукіт у двері, який перевернув все наше життя.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

На той момент мені було 40 років. Чоловік, Максим, на два роки старший за мене. У нас був двадцятирічний син, який після вступу до університету виїхав із рідного дому. Наш шлюб був чудовим. Ми почали з любові та перейшли до взаємної поваги. Ми рідко сварилися та вирішували конфлікти мирним шляхом.

 

Advertisements        

Максим був добрий, розумний і спокійний, ніколи не дозволяв собі кричати або принижувати мене. Ми прожили разом понад 21 рік, ніколи не думаючи про розлучення. У нас і з сином були чудові стосунки, і Максим нещодавно допоміг йому знайти роботу в журналі, коли той почав виявляти свою пристрасть до журналістики та графіки. Одного разу, коли Максим був у відрядженні, я приготувала романтичну вечерю і нарядилася до його повернення. Через кілька годин я почула стукіт у двері, що було дивно, адже мій чоловік мав свої ключі.

 

Відчинивши двері, я не могла повірити своїм очам: на мій подив, Максим стояв з молодою вагітною жінкою. Він виглядав сумним та розгубленим. Коли я прийшла до тями, Максим зізнався, що в новорічну ніч він зробив жахливу помилку. Він був невірним на корпоративній вечірці після того, як багато випив. Він клявся, що раніше такого не було – і більше не буде. Незважаючи на його слова, я не могла відірвати очей від вагітної жінки та її живота. Мені було погано, і думка про розлучення ставала все гучнішою. Максим пообіцяв зняти квартиру для жінки та їхньої дитини, але я досі не змогла позбутися болю та сорому, які відчувала всередині.

Advertisements