Віктор покинув дружину за ради kоханки, але незабаром пошkодував про це. А коли він вирішив повернутись, було вже пізно, на нього чекав сюрприз.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Віктор повернувся додому в піднесеному настрої. Він мав легкий робочий день, погода була чудова, а на вечір у нього було заплановане побачення з Галиною. Він подумав про себе, що зайде додому, повечеряє, скаже дружині Насті, що його терміново викликали на допомогу другій зміні і поїде у своїх справах. Він таємно зустрічався з Галиною вже півроку, хоча був одружений з Настею лише кілька років.

 

Advertisements        

Галина ж, навпаки, насолоджувалась свободою після вдалого розлучення. Колишній чоловік Галини необачно оформив майно на свою молоду дружину, внаслідок чого суд залишив його майже ні з чим. Віктор одружився з Настею і встиг насолодитися свободою всього кілька місяців, перш ніж вона завагітніла. Після пологів Настя перестала доглядати себе, носила тільки джинси та незграбні футболки, а волосся зав’язувала в хвіст. Віктор же став розсіяним та дратівливим, майже не займався дитиною. Настя не одразу зрозуміла, що чоловік має іншу, але в неї з’явилися підозри, коли Віктор став пізно повертатися додому, а від його одягу стало пахнути дорогими парфумами.

 

Віктор розумів, що не хоче втрачати Настю, йому подобався доглянутий будинок і турбота, але після розлучення він міг би безперешкодно зустрічатися з Галиною. Тому вони розлучилися швидко і тихо, і Віктор міг бачитися із сином у будь-який час. Через два роки Віктор випадково зустрів Настю та її нового партнера, проходячи повз парк. Побачивши щасливу та закохану Настю, він зрозумів, що його роман з Галиною був просто помилкою, і саме Настя завжди дивилася на нього таким променистим закоханим поглядом, як зараз дивилася на незнайомого чоловіка.

Advertisements