Настя вже не виносила претензій своєї матері щодо будинку та саду. І після чергової сварки вона вирішила змінити своє життя.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ранок почався зі сварки між Настею та її мамою. Настя шкодувала про своє рішення переїхати до матері до села. Мама ображалася на неї через те, що вона не допомагає по господарству і не робить ремонт по дому. Настя була засмучена ставленням матері до неї, тим більше, що вона працювала та заробляла гроші.

 

Advertisements        

Їхня сварка швидко загострилася, і Настя вирішила переночувати у подруги. Наступного дня Настя взялася за ремонт своєї частини будинку. Вона вклала в нього всі свої заощадження, а за місяць поїхала, не попередивши матір. Через деякий час приїхали чоловік і жінка з валізами та двома дітьми . Мати Насті була здивована, але чоловік пояснив, що Настя продала їм свою частину будинку, і тепер вони сусіди. Мати була засмучена і намагалася зв’язатися з дочкою, але та не відповідала ні на дзвінки, ні на повідомлення.

 

Зрештою матері Насті вдалося додзвонитися до неї і запитати, чому вона продала свою частину будинку. Настя пояснила, що їй потрібні були гроші, щоб купити квартиру, і що вона більше нічого не винна матері. Збираючи документи на квартиру, Настя зіштовхнулася з багатьма труднощами, але мамі про це не сказала. Вона вирішила почати нове життя і насамперед пригостилася улюбленим тістечком у кафе.

Advertisements