Коли до мене в кабінет увійшов пацієнт, я відчула жа хливий запах. А те, що було потім, ми з ме дсестрою у житті не забудемо.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Я працюю фахівцем з ультразвукової діагностики, і нещодавно один із пацієнтів записався до мене на прийом у “дивному” вигляді. Як і очікувалося, йому довелося роздягнутися для обстеження, але від нього страшенно пахло. Незважаючи на його пристойний вигляд, його запах заповнив весь кабінет так, що важко було дихати.

 

Advertisements        

Хоча деякі пацієнти не можуть приймати душ через проблеми зі здоров’ям, цей чоловік, мабуть, думав, що від нього пахне дорогими духами. Коли я звеліла йому лягти на кушетку, він запитав, чи потрібно зняти взуття . Я сумнівалася, бо знала, що запах тільки погіршиться, але він наполіг на своєму. Щоб запах не поширювався, я підклала йому під ноги пелюшку і простежила, щоб медсестра витирала кушетку перед кожним пацієнтом.

 

Під час діагностики я ледве могла говорити та намагалася не вдихати запах. Як тільки він пішов, ми з медсестрою відчинили всі вікна, щоб провітрити кабінет. Пізніше я запитала колегу, чому хлопець вирішив зняти взуття. Вона розповіла, що почула від нього в коридорі: він звинувачував усіх у своїх невдачах і стверджував, що дівчатам потрібні тільки гроші. Ми разом посміялися, хоч знали, що не повинні обговорювати пацієнтів. Гумор іноді необхідний у цій роботі, і цей випадок був якраз відповідним.

Advertisements