Мене постійно порівнюють із kолишньою дружиною мого чоловіка. Цього разу чоловік сказав, що вона добре ладнала з його матір’ю, а я – ні.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мене постійно порівнюють із колишньою дружиною мого чоловіка, і це мене дуже непокоїть. Цього разу він сказав, що вона добре ладнала з його матір’ю, а я – ні. Ну, так, я не збираюся виконувати всі її забаганки, аби догодити їй. Я маю свої принципи, і я не з тих людей, яким можна вказувати, що робити. Перша невістка була набагато молодша і, здавалося, охочіше виконувала все, чого хотіла її свекруха. Але мені 32 роки, і я не готова виконувати доручення свекрухи. У мене своє життя, і я не хочу, щоб мене вчили готувати, прибирати чи робити щось ще, особливо те, що я вже добре вмію.

 

Advertisements        

Насправді, я навіть сама можу дати їй кілька порад, як бути гарною господинею. Ми живемо у моїй квартирі, тому я не почуваюся зобов’язаною підлаштовуватися під когось. Моя свекруха любить втручатися у наше життя та вторгатися у наш особистий простір. Я намагалася бути чемною і просила чоловіка поговорити з нею, але вона, схоже, не розуміє натяків. Коли мій чоловік сказав, що його мати просто намагається потоваришувати зі мною, я не могла не розсміятися. Вона любить критикувати і звинувачувати мене в тому, що я погана дружина та господиня, тому я перестала пускати її до своєї квартири без попереднього дзвінка.

 

Чоловік намагався стати на бік своєї матері, але я не збиралася бути надто ввічливою і доброю, якщо вона продовжувала переходити межі дозволеного. Тепер свекруха взагалі перестала приходити до нас додому. Чоловік досі згадує свою колишню дружину і те, як їй вдавалося жити з його матір’ю. Але я не змінюватиму себе, щоб догодити їй. Якщо вона хоче прийти в гості, їй потрібно спочатку зателефонувати і не вторгатися в наш простір без попиту. Усі розмови зводяться до того, якою чудовою була перша дружина. Але якщо вона була такою чудовою, чому вони розлучилися? Якщо мій чоловік і далі повторюватиме ці порівняння, він може закінчити тим, що залишиться зі своєю матір’ю один.

Advertisements