Аліна попросила доnомогу у матері у скрутну хвилину, але вона навіть уявити собі не могла, що рідна людина може так підставити її.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Аліна роз лучилася зі своїм чоловіком Матвієм, коли їхньому синові Максимові було всього два роки. Матвій не цікавився ні домашнім затишком, ні сімейними цінностями, що дозволило Аліні легко прийняти його відхід. Аліні доводилося працювати, щоб утримувати себе та сина, поки Матвій nлатив алі менти.

Однак коли Матвія не стало, Аліні довелося шукати додаткову роботу, щоб зводити кінці з кінцями. Саме тоді вона попросила матір приїхати та жити з ними. Якось, коли Аліна була вдома, відчуваючи сильну слабкість у всьому тілі, вона почула, як її мати говорила з подругою про виставку їхнього будинку на nродаж.

Advertisements        

Потім Аліні зателефонував адвокат, який намагався зв’язатися з нею протягом місяця, але йому заважала якась жінка похилого віку, імовірно – мати Аліни. Адвокат повідомив Аліні, що вона єдина спадкоємиця всього майна Матвія. Аліна зрозуміла, що мамі час жити своїм життям, тому вона прямо запитала її, коли вона їде. Її мати спочатку чинила опір, але зрештою погодилася піти. Максим полегшено побачив, що бабуся йде, бо втомився від її постійної критики та звинувачень. Незважаючи на початкові труднощі, Аліна та Максим нарешті змогли розпочати нове, щасливе життя.

Advertisements