Коли я відчув сильний сморід, що виходить із сусідньої ділянки, то одразу поїхав додому. Наступного тижня сусід розповів неймовірне.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Якось я поїхав до села, щоб зайнятися деякою роботою, коли помітив, що у мого сусіда на ділянці якийсь галасливий захід. Згодом він розповів, що без попередження приїхали далекі родичі його дружини. Вадим не любив цих людей, але совість не дозволяла йому вигнати їх. Через півгодини я відчув жа хливий сморід, що виходить із сусідньої ділянки.

Запах був настільки гидким, що я просто зібрав речі та поїхав додому. Я не хотів псувати сусіду свято своїми скаргами, тож вирішив поговорити пізніше. Коли я повернувся наступного тижня, Вадим вибачився і все мені пояснив . Виявилося, він вирішив провчити зухвалих родичів, які завжди з’являлися без запрошення. І ось, що він зробив: зухвалі родичі попросили його посмажити їм шашлики.

Advertisements        

Але замість звичайних вишневих гілочок для мангалу він використав дрова від старого туалету. Сморід був настільки нестерпним, що я не можу навіть описати. Очевидно, у гостей моментально зник апетит, і всі тут же розійшлися по домівкам. Його грубі родичі більше ніколи не просилися в гості, але Вадим почував себе ніяково перед сусідами. Не всі розуміли, що його родичі отримали по заслугах. Тепер він уникає зорового контакту під час прогулянки і спілкується тільки зі мною.

Advertisements