Я ніколи не розуміла, чому моя подруга Марія не спілкувалася зі своїми батьками. Але коли вона розповіла мені одну історію, я здригнулася.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Нещодавно моя близька подруга поділилася зі мною історією про те, що подарував їй вітчим на 18-річчя. Ця подруга завжди трималася на відстані батьків, а я так і не розуміла причину. Але після розповіді все стало ясно. Марія рано втратила батька, а мати, не в змозі впоратися зі втратою, нехтувала потребами дочки. Марія мріяла стати лі k арем, щоб рятувати життя, але її шанси вступити до хорошого університету були невеликі, а мати не була зацікавлена у тому, щоб підтримувати мрії доньки. За рік до вступу мати Марії познайомила сім’ю з новим чоловіком Олександром. Олександр виявився важкою людиною, яка теж не підтримувала мрії Марії стати лі k арем.

Незважаючи на це, Марії вдалося запровадити бюджет, але потім вона зіткнулася з труднощами з пошуком житла. Їй довелося працювати все літо в готелі, щоб заробити гроші на оплату гуртожитку та інших потреб. Мати та вітчим відмовилися їй допомогти. У день народження Марії, всього за кілька днів до її вступу до університету, вітчим дав їй чек на 30 тисяч, заявивши, що вона винна йому саме таку суму – за всі роки, що він її утримував. ”Подарунок” вразив Марію, і вона не знала, що сказати чи зробити. вітчим просто самовдоволено посміхнувся і сказав, що вона тепер доросла, і їй треба вирішувати питання по-дорослому. Марії нічого не залишалося, як покинути будинок і ніколи не повертатись. Марія так і не пробачила матері того, що вона підтримала дії вітчима, розмінявши дочку на чоловіка з гаманцем. Ця історія Марії нарешті допомогла мені зрозуміти, чому вона трималася на відстані батьків.

Advertisements        
Advertisements