Коли Сергій повернувся з риболовлі і почав кричати на Яну, та зрозуміла, що з таким сімейним життям настав час зав’язувати.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Чоловічі походи на рибалку були для Сергія та його друзів регулярною традицією. Цього дня група зловила мало риби: вистачило лише на невеликі порції юшки. Сергій повернувся додому, з нетерпінням чекаючи домашньої вечері, приготовленої своєю дружиною Яною.

Однак після прибуття він виявив, що будинок темний і порожній, без їжі. Яна лежала на дивані і спала з головним болем. Сергій розлютився і почав кричати на Яну , звинувачуючи її в тому, що вона неадекватна дружина. Яна відчула себе скривдженою та неоціненою різкими словами чоловіка. Спалах гніву у Сергія продовжувався, незважаючи на те, що його дружині в цей момент сильно нездужало.

Advertisements        

Наступного ранку Яна вирішила розірвати шлюб, оскільки зрозуміла, що її чоловік дбає лише про свій комфорт і абсолютно не думає про її благополуччя. Після подання заяви на розлучення подружжя розміняло квартиру, а діти ухвалили їхнє рішення. Діти були раді за Яну, бо її життя тепер буде легшим і спокійнішим.

Advertisements