Коли нахабний сусід укотре припаркував свою машину так, що заблокував в‛їзд і виїзд машин на майданчик, то одна з наших сусідок знайшла геніальний спосіб, як дати йому урок!

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Нещодавно я була свідком ситуації, яка показала, що може бути за людську зухвалість.
Того ранку я, як завжди, вигулювала свого собаку і насолоджувалася ранковою свіжістю, яка просто таки бадьорила мене.

Потім я почула крик жінки, одразу впізнала по голосу свою сусідку навпроти. Ще жодного разу не чула, щоб вона кричала чи виявляла якусь роздратованість. А тут жінка репетувала чи не на весь під’їзд.
Підійшовши ближче, помітила, як та ж сусідка щосили б’є руками по авто, яке було припарковане як завгодно. Точніше сказати, той автомобіль стояв одразу перед машиною сусідки і тим самим заблокував її авто.
Власником автомобіля був також наш сусід бізнесмен. Вони зі своєю дружиною вже давно переїхали до цієї квартири. Скільки пам’ятаю, у нього завжди виникали якісь незрозумілі ситуації із сусідами. Грошей у нього багато, це відразу зрозуміло з авто. І саме через кошти ця людина поводиться занадто зухвало. Ніколи першим не вітається, у під’їзді не прибирає, своє авто ставить де хоче, незважаючи на інших мешканців будинку.
Він усім своїм поглядом намагався довести, що ми – ніхто.

Advertisements        

Через своє кляте паркування він приносить дискомфорт усім мешканцям будинку. То дорогу загородить, що ні пройти, ні проїхати, то одного разу поставив своє авто прямо перед виходом з дому, отож наша сусідка, навіть не підозрюючи, що воно там стоїть, щосили відчинила двері і зачепила йому капот. Так він такого скандалу наробив, що всі мешканці будинку втекли. Коли я намагалася захистити молоду дівчину, то ще сама потрапила під роздачу. Я теж неодноразово мала з ним конфлікти, проте на кожне зауваження в його бік мене «обливали ла йном».
Сусідка щосили била руками по капоту, кричала, намагаючись привернути увагу власника автомобіля. А він лише через вікно вимкнув сигналізацію замість того, щоб забрати авто і розблокувати їй виїзд. Я помітила, як вона нервує, адже біля неї стояли її діти, яких сусідка мала везти до школи. Мій чоловік саме збирався їхати на роботу, тому я запропонувала, щоб він і підвіз їх. Вона з радістю погодилася на мою допомогу.
Я зайшла з собакою в будинок, а вона почала чекати, поки мій чоловік спуститься до свого авто. Поглянувши з вікна своєї квартири, помітила, як сусідка підозріло крутиться біля машини того нахабного власника, втім я не надала цьому особливого значення.

Після обіду я вибігла до магазину купити хліб. Мій погляд одразу зупинився на тій машині, через яку вранці сусідка наробила стільки галасу. Біля неї стояла дружина зухвалого сусіда і кричала, як божевільна.
Зізнаюся, такої лайки навіть мені зроду не доводилося чути. Я підійшла ближче, щоб придивитися, і ледве стримала свої емоції, щоб не засміятися. На лобовому склі помадою великими літерами писало:
— Коханий, ця ніч була незабутньою. Сподіваюся, твоя дружина не здогадалася.
Тепер я зрозуміла, чим викликана така істерика. Після цього випадку вони перестали поводитися настільки зарозуміло, як раніше. А через деякий час взагалі з’їхали, а ми під’їздом ще довго дякували сусідці, яка провчила цих зухвальців, і навіть купили їй за це цукерки.

Advertisements