Тамара вирішила перевезти свекруху жити ближче до неї, щоб було зручно її доглядати. Але чоловік ще не знав про це, і це стало для нього сюрпризом.

ВСЕ ОСТАЛЬНОЕ
Advertisements        

Останнім часом Тамара приходила на роботу у поганому настрої, тож колеги вирішили запитати її, що відбувається у її житті.

Тамара розповіла, що її родина перестала розуміти один одного, і вона намагається переконати чоловіка перевезти свекруху ближче до них.

Advertisements        

Якось Сашка зах ворів, тому Тамарі довелося їхати до своєї мами автобусом з важкими сумками. Коли Тамара приїхала, вона дізналася, що її мати має нового чоловіка – чоловіка її подруги. Тамара була вражена цією новиною і не могла з нею змиритися. Вона посварилася зі своєю матір’ю та пішла.

 

Після цієї нагоди Тамара цілий рік не розмовляла зі своєю матір’ю. Коли вона побачила сусідів своєї матері, вони розповіли їй про її нового партнера, заявивши, що пара не любила один одного і що тільки Наталя турбувалася про те, щоб відносини тривали.

І тепер Тамара та Саша посварилися через те, чи дозволяти його матері жити в їхньому недавно купленому будинку чи ні. Тамара хотіла перевезти свою свекруху ближче до них і, відвідавши Поліну Сергіївну, вирішила здійснити цей план.

Тамара перевезла свою свекруху на нове місце проживання , а речі – за допомогою сусідського вантажного автобуса.

Сашко спочатку не знав, що його мати жила майже по сусідству, доки не помітив свою дружину, яка біжить до під’їзду сусіднього будинку.

Тамара поступово переконала Сашка, що його мати пишається ним, і вони почали проводити більше часу разом. Тамара була у свекрухи в гостях щовихідних.

 

Пройшло багато років. Тамара та Саша стали свекром та свекрухою, але невістка тримає їх на відстані. Вони намагаються з’являтися у свого сина лише тоді, коли невістка на роботі.

Тамара сподівається, що її невістка буде ставитись до неї так само, як вона ставиться до своєї свекрухи.

Advertisements