Марія ніяк не хотіла приймати Олену як свою мачуху. Але один випадок на березі річки різко змінив все.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Руслан Андрійович дуже переживав через майбутню зустріч дочки Марії з його новою дружиною Оленою, але він знав, що відкладати це більше неможливо. Головною перешkодою була Марія, яка протестувала проти цієї зустрічі. Олена розмовляла з Марією лише один раз, давним-давно. Але цього було достатньо, щоби зрозуміти:

Марія не прийме її. Руслан спробував пояснити Олені, що Марії важко бачити у своїй оселі іншу жінку, та ще й ваrітну. Але Олена була оптимістично налаштована і хотіла все залагодити. Марія , однак, досі була не в захваті від ідеї нової мачухи. Її мати nомерла, коли їй було вісім років, і з того часу про неї дбала бабуся. Вона вважала, що Руслан повинен залишатися сумним і самотнім все своє життя – на згадку про її матір. Марія навіть заготувала кілька планів помсти, якщо батько проігнорує її думку.

Advertisements        

У день зустрічі Марія замкнулася у своїй кімнаті, але нарешті вийшла назустріч Олені, яка здивувала її своїм великим животом. Марія була схвильо вана, дізнавшись, що в неї незабаром буде молодший братик. Під час їхнього першого спільного обіду Марія мовчала. Її ставлення до Олени змінилося після народ ження її брата. Вона почала доnомагати мачусі доглядати малюка і навіть запропонувала назвати його Олександром. Батьки з радістю погодились. Якось, купаючись у сільській річці, Марія потрапила в бі ду, відпливши далеко від берега , і Олена, яка добре плавала, врятувала її. Після цього інциденту Марія зрозуміла, як сильно вона ображала Олену, та вибачилася за свою поведінку. Іноді потрібно пройти важке випробування, щоб зрозуміти важливість сім’ї!

Advertisements