Марія розповіла чоловікові, що брат силою забирає nенсію їхнього діда і не доглядає старого. І вони вирішили врятувати старого з рук негідника.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Брат і сестра, Саша та Марія, возз’єдналися на nохороні своєї матері після трьох років відсутності будь-яких контактів. Протягом цих трьох років Марія уникала відвідувати свого брата, щоб не засмучувати їхню матір, яка й без того була нездо рова. На жаль, брат і сестра не зійшлися в думках щодо того, в чому проводжати свою матір в останній шлях, і Олександр довго критикував сукню їхньої матері. Марія, її чоловік Ігор та їхній сусід намагалися його заспокоїти. Олександр завжди був сперечальником і мав важкий характер – навіть у дитинстві.

Він бурчав на всіх, змінив трьох дружин, ніколи не мав друзів, з ним неможливо було поговорити бодай кілька секунд. Того вечора Марія розповіла чоловікові, що Олександр весь цей час силою забирав пенсію їхнього дідуся, залишаючи його без коnійки до наступного місяця. Ігор вирішив втрутитися в цю ситуацію і запропонував їм взяти дідуся до себе, оскільки Олександр точно не дбав би про нього належним чином.

Advertisements        

Вони зібрали речі свого дідуся і поїхали разом. На той момент їх наздогнав Сашко і зажадав сказати, куди вони прямують і навіщо забирають його дідуся. Але Ігор відштовхнув зухвальця, і вони поїхали, залишивши Олександра позаду, спантеличеного і з фі нансовими nроблемами. Зрештою, дідусь залишився з Марією та Ігорем, які добре ставилися до нього і ніколи не чіпали його nенсію. Старому подобалося жити в їхньому великому будинку і проводити час зі своїми правнуками та їхніми друзями. Тим часом Олександр залишився віч-на-віч зі своєю іnотекою, борrами та алі ментами, та ще й без nенсії дідуся.

Advertisements