Коли наш син із дружиною стали жити на орендованій квартирі, ми з чоловіком взяли витра ти на квартиру на нас, але незабаром зрозуміли, що більше не потягнемо.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Як мати, я турбувалася про наше фі нансове становище, але не хотіла створювати напруженість у стосунках із нашим сином чи його дівчиною. Тому я вирішила поговорити про це із чоловіком. – Дорогий, нам треба поговорити з Денисом та Ніною про витра ти на квартиру. Ми не можемо продовжувати nлатити за неї самі, – сказала я.

– Я розумію, але ми не хочемо завдавати неприємностей. Можливо, ми зможемо знайти спосіб порушити це питання, не змушуючи їх почуватися некомфортно, – запропонував чоловік. Ми вирішили запросити молодих людей на вечерю і побіжно порушити цю тему. За вечерею ми говорили про те, як пишаємося Денисом і як щасливі, що він знайшов таку чудову дівчину. Потім ми порушили тему витрат на квартиру. – Ми хотіли поговорити з вами про витра ти на квартиру.

Advertisements        

Ми розуміємо, що ви там живете, і ми раді, але це фі нансовий тягар для нас. Ми сподівалися, що Ніна та її батьки доnоможуть нам із витра тами, – сказала я. Ніна та Денис виглядали трохи здивованими, але підійшли до питання з розумінням. Ніна одразу ж запропонувала доnомогти з витратами, і ми були вдячні їй за це. – Я розумію ваше становище і не хочу завдавати неприємностей. Ми доnоможемо з витратами, – сказала Ніна. Ми були раді, що розмова пройшла добре, і ми всі разом насолоджувалися залишком вечора. З цього моменту Ніна та її батьки ділили витрати на квартиру, і ми всі були задоволені домовленістю.

Advertisements