Ми з чоловіком важко накопичили 30 000 доларів, щоб куnити квартиру. Але коли я дізналася, що зробив чоловік із цими грошима, заnлакала від образи.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

На той момент ми з моїм чоловіком Романом були одружені 15 років і народили двох чудових синів. Я навіть не могла подумати, що щось може піти не так. – Я багато думала про наші фі нанси, – сказала я одного разу Роману, – я думаю, нам слід почати збирати на квартиру, яку ми зможемо здати в оренду. Роман кивнув головою, але нічого не сказав.

Він працював за кордоном і бував у нас тільки у свята, так що не завжди був у курсі наших фі нансів. За ці роки мені вдалося нагромадити 30 000 доларів, якими я поділилася з чоловіком. Я думала, що коли він повернеться додому, ми могли б використати ці гроші, щоб разом куnити квартиру. Але потім, одного дня, я дізнався, що Роман віддав усі гроші своїм батькам, не сказавши мені про це. – Я не розумію, – сказала я йому. – Чому ти зробив це, не сказавши мені? Романа це, мабуть, не хвилю вало.

Advertisements        

– Я заробив ці гроші, і я їх витра чаю, як хочу! – сказав він. Я була скривджена і зла. Я планувала і збирала ці гроші роками, а він просто віддав їх, навіть не порадившись зі мною. Це змусило мене замислитися, що він може приховувати від мене. Я почала розуміти, що наш шлюб не такий міцний, як я думала. Роман і я віддалилися один від одного, і я не знала, чи зможемо ми колись подолати прірву між нами. Після довгих роздумів я вирішила попросити роз лучення. Я знала, що це буде нелегко, але я також знала, що не можу залишатися в шлюбі, якщо відчуваю, що не можу повністю довіряти своєму партнеру.

Advertisements