Дружина брата відправила його на заробітки, мовляв, щоб вони накопичили багато грошей для майбутніх дітей. Але коли брат повернувся із заробітків, на нього чекав “сюрприз”.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мій старший брат Юрій два роки тому одружився з Олею, яку він зустрів у сусідньому селі. Після весілля вони переїхали до батьків Олі, незважаючи на те, що мій брат мав маленький, але чарівний будинок. Вони жили добре, з високим фі нансовим доходом, але з якоїсь причини вони не мали дітей. Якось я запитала Юрія, в чому проблема, і він зізнався мені, мовляв, Оля хотіла, щоб він nродовжував заробляти більше грошей, щоби відкладати на майбутнє дітей.

Юрій навіть звільнився з роботи, поїхав за кордон і став будівельником, щоб заробити більше грошей, які він відправляв додому для майбутніх дітей. За півтора року він вирішив повернутися додому. Однак Оля попросила його ще трохи попрацювати, щоб накопичити якомога більше. Він був змушений залишитись і пропрацював ще шість місяців, відправляючи гроші додому – до останньої коnійки. Якось Юрій повернувся додому – з безліччю подарунків для Олі на руках, але її ніде не було.

Advertisements        

Він вийшов на ґанок, а потім почув голоси біля воріт: його дружина була в обіймах іншого чоловіка, сміючись з того, як Юрій сліпо довіряє їй, і як їй потрібні тільки його гроші. Юрій пішов без сцен – і так і не пробачив її. Хоча Оля та її мати відвідували Юрія та просили його повернутися, він вирішив поїхати на роботу за кордон. Він заявив, що його ніщо не утримує, і що він тепер має можливість знайти собі нормальну і віддану дружину.

Advertisements