Батьки мого чоловіка заявили, що залишать свій дім його молодшому братові, але вони також хочуть, щоб ми дбали про них у старості.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Ми з чоловіком одружилися, коли нам обом було за тридцять, і ми обоє дуже цінували наші стосунки. Однак ми зіткнулися з делікатним питанням, яке, схоже, не можемо вирішитись, і це призводить до розколу в нашому шлюбі. Йдеться про його літніх батьків і про те, хто має піклуватися про них. Родичі хочуть, щоб мій чоловік, їхній старший син, дбав про батьків у старості, бо вони вважають його надійнішим. Однак я з цим не погоджуюся, оскільки вважаю, що саме ті, чиї батьки доnомагали їм усе їхнє життя, повинні нести відповідальність за турботу про них у старості.

Мій чоловік не поділяє моєї думки, і я щосили намагаюся знайти спосіб донести до нього свою точку зору, не завдавши йому жодної образи. Ситуація складна, тому що у мого чоловіка та його молодшого брата дуже різні долі. Мій чоловік уперто працював, щоб досягти всього, що має, тоді як його молодший брат отримував велику доnомогу від своїх батьків. Вони організували весілля, доnомогли йому куnити будинок і навіть подарували йому машину.

Advertisements        

Мої родичі nродовжують доnомагати своєму молодшому синові, а моєму чоловікові не дають жодної коnійки. У нас є квартира, машини, телефони та все, що нам потрібно, і все це досягнуто завдяки нашій власній наполегливій праці. Під час зимових канікул ми поїхали відвідати моїх родичів, і моя свекруха оголосила, що віддає свій дім молодшому синові, бо він більше його потребує. А далі вона висловила думку, що ми з чоловіком повинні піклуватися про неї у старості . Я була приголомшена цією пропозицією. Мій чоловік зайнятий на роботі, а я зараз перебуваю у декретній відпустці з маленькою дитиною. Я не відчуваю себе готовою взяти на себе відповідальність щодо догляду за людьми похилого віку. Я не знаю, як пояснити це моєму чоловікові, не зачепивши його почуттів. Мені вже доводилося доглядати хворого родича, і це був непростий досвід. Я не хочу повторювати все.

Advertisements