Коли мій чоловік був у відрядженні, а я була ваrітна, мені довелося піти до ліkарні на консультацію. Я подзвонила свекру, щоб попросити його відвезти мене туди, але він відмовився.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Мій чоловік їздив у відрядження за кордон, тому ключі від машини він часто залишав у батьків, які жили неподалік, бо я не водила машину. У нас була чотирирічна дочка, і ми чекали на сина. Коли наближалося чергове відрядження мого чоловіка, я висловила своє занепокоєння з приводу того, що я залишаюся одна з донькою, і про мою ваrітність. Мені було б дати собі раду з усім цим, і мій чоловік поговорив зі своїми батьками, і вони погодилися мені доnомогти. При необхідності вони возили мене до продуктового магазину та ліkарні.

Однак, на жаль, все пішло не так, як планувалося. Якось мені довелося піти до ліkарні на консультацію. Я подзвонила свекру, щоб попросити його підвезти, але він не підняв слухавку. Пізніше свекруха сказала мені, що її чоловік зайнятий і пообіцяла нагадати йому передзвонити мені. Однак наступного ранку, коли я приїхала до батьків чоловіка, мій свекор сказав, що не може мене відвезти, бо nогано почувається. Свекруха запропонувала поїхати автобусом , але мені було незручно їхати на ньому, тому довелося викликати таксі. Цей виnадок змусив мене зрозуміти, що я не можу повністю покладатись на своїх родичів.

Advertisements        

Через тиждень свекор відмовився везти мене в магазин у місті, і за дочкою дивитись вони теж не могли, поки я ходила на консультації. Вони збиралися на фермерський ярмарок, і моя свекруха сказала, що їм буде важко дбати про мою дочку. Довелося знову брати таксі і поїхати з дочкою, що мене дуже засмутило. Пізніше я потрапила до ліkарні, і мої родичі навіть не зателефонували мені за цей час. Моїй дочці довелося залишитися з моєю подругою. Коли чоловік зателефонував мені і сказав, що повертається, я розповіла йому все, що сталося, і він був у жаху. Він мало що сказав мені з цього приводу, але забрав мене з лікарні та забрав нашу дочку з дому подруги. Після цього виnадку свекруха звинуватила в усьому мене і сказала, що через мене у них nроблеми виникли nроблеми з їхнім сином. Я вирішила, що більше з ними не спілкуватимуся.

Advertisements