Оля боя лася заваrітніти та народ жувати дітей для свого чоловіка, бо мала причину. І цей страх мало не став причиною їхнього роз лучення.

ИНТЕРЕСНАЯ ЖИЗНЬ
Advertisements        

Оля сиділа сама в порожній квартирі. вона сильно nосварилася з чоловіком, і вся справа йде до роз лучення. Вона не хотіла миритися з цією думкою, адже не уявляла, як далі жити без чоловіка. Зі своїм чоловіком Олексієм вони познайомилися ще під час навчання, разом починали будувати свою кар’єру, заробили чимало грошей. Разом робили ремонт у новій квартирі, куnили машину. Вони часто подорожували, могли дозволити собі поїздки до екзотичних країн. Обидва заробляли добре, ніколи не відчували потреби в грошах.

А на кого їх витра чати, якщо дітей немає. Тему дітей у сім’ї Олі та Олексія було закрито. Коли чоловік намагався поговорити з Олею про те, що їм час завести дитину, то все закінчувалося сkандалом і сльо зами. Вони могли потім деякий час навіть не розмовляти, але потім мирилися. Мабуть, цього разу помиритись не вдалося. І Оля боялася того моменту, коли чоловік скаже, що в нього є інша, і вона вагітна. Тому що Оля собі заваrітніти не дозволяла. А вся справа була в її браті. Брат Ольги наро дився слабким, мав великі відставання у розвитку.

Advertisements        

Батьки були з братом щохвилини, його не можна залишати одного. Розуміючи, як це важко, Ольга боя лася, що й у неї може наро дитися така дитина. Цілий день вона сиділа як на голках, у результаті не стрималася і зателефонувала чоловікові. Коли вона почула його рідний голос, за яким так су мувала, то сказала все як є, що не може без нього жити. Олексій, забувши всі образи, відразу приїхав до дружини. Вони міцно обнялися і вирішили, що поки не спробують, то не можуть стверджувати напевно, що наро диться хвора дитина. Тому Ольга наважилася, вона пройшла всі обстеження і вже за два місяці заваrітніла. У них у сім’ї наро дився абсолютно здо ровий хлопчик, батьки даремно переживали, головне – наважитися.

Advertisements